Livsstil

Första semesterdagen

Första semesterdagen.

Shit, vaknar upp strax efter kl 10 och det har inte hänt på jag vet inte när att jag sov så länge. Jag låg och kollade på beck och scrollade på telefonen och vid midnatt somnade jag äntligen. Jag får alltid lite panik av att vakna så sent, jag vet inte varför men jag får det och tycker att man förstör halva dagen och missar massor.  Men tydligen behövde min kropp få sova ut och det ska man väl kanske tillåta sig att göra när man har semester?

Jag har slängt sopor, fy fan vad soporna börjar lukta snabbt i denna värmen. Morgonpromenad med kamphunden och det är varmt och skönt ute, lite blåsigt och massa moln så i dag blir det ingen strand, utan syrran fick som hon ville. Hon ville ha lite paus från solen och ta hand om hemmet och tyckte jag kunde fixa här hemma första semesterdagen, städa och röja undan så det är fixat inför semestern och visst låter det klokt men så jävla tråkigt,men något som måste göras haha!

Annars har jag inga större planer för dagen, jag måste iväg och handla hundmat, hämta ut ett paket. En helt okej första semester dag. Nu en nocco och läsa lite bloggar innan jag kör i gång dagen ordentligt.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.