Livsstil

Avstängt vatten, andra semesterdagen och utvilad

Vakna innan larmet.

Som ni ser här ovan så har jag behövt ställa larmet på min andra semesterdag då vattnet ännu en gång kommer stängas av i våran trappuppgång. Jag förstår verkligen inte vad som kan vara nödvändigt att vattnet ska stängas av så ofta och alltid mellan 9-12 ?  Jaja, det är ju bara att gilla läget så att säga och göra det bästa av situationen.

I går höll jag på städa och fixa och efter att jag varit och handlat både mat till kamphunden och mat till mig så smög sig huvudvärken på och jag fick migränkänning och det har jag inte haft på år, så det var bara att ta en migränpilla innan det bröt ut ordentligt och efter det så låg jag  soffan hela kvällen, det blev med andra ord ingen städning av resten av lägenheten. Så det får göras i dag.

Så med huvudvärk somnade jag tidigt i går och vaknar därför utvilad innan larmet ringde. Larmet var ställt på 7.30 så att man ska hinna med allt innan vattnet stängs av och jag vaknade kl 6.30, pigg som en lärka. I dag ska det vara strålande sol här i Malmö så dagens planer är att dra till stranden med syrran, njuta av sol och bad och bara koppla av – exakt så som jag vill ha min semester.

Men tills hon vaknar och hör av sig så ska jag dricka min nocco, ett måste , kolla sociala medier och sen packa strandväskan, hoppa in i bilen  och ge oss iväg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.