Livsstil

Vacay

Vacay!

Hela sommaren har jag jobbat dag, kväll och även någon natt och fått se hur alla njuter av sin semester. Min semester har känts som den har varit flera månader bort men sommaren och den underbara värmen har sprungit iväg och nu är det äntligen min tur för 2.5 veckas semester och självklart, vad finns på himlen och ett lågtryck har dragit in över Sverige?  Det slår aldrig fel men jag hoppas verkligen att alla har rätt att högtrycket och den tropiska värmen hittar tillbaka och stannar hela min semester. Jag behöver den.

Min semester börjar i morgon måndag men jag gick stämplade ut i fredags från jobb och tog självklart på mig extra jobb denna helgen och harunder helgen gjort 25 timmar extra och nu är det semester och jag börjar den med lite fotografering nere på stranden.  Jag hade hoppats på en härlig solnedgång, men massa moln och blåst så det var sand överallt men ändå otroligt vackert.

Vad händer under semestern?

Jag och sjömannen har faktiskt inte ett skit planerat. Vi ska ta dagarna som dom kommer och nu i början av denna vecka så är det bara jag och kamphunden hemma, om ett par dagar kommer sjömannen hem och tills dess så blir det väl sola, bada och ta hand om hemmet och sen när sjömannen har kommit hem så börjar den riktiga semestern. Att sova hur länge vi vill, göra det vi känner för och bara ha 14 dagars ledighet tillsammans .. Underbart.

Bloggen och mina sociala medier kommer jag inte ha semester från, utan här och på instagram ( @tommytott ) kommer det förhoppningsvis komma upp en massa härliga foton och inlägg.  Så helt ledig är jag inte!

Har ni haft er semester eller väntar ni in er oxå?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 6 augusti, 2018 at 19:45

  Det är det som är semester och ledigt, att ta dagarna som de kommer och inte planerar in 50 saker på en vecka.
  Sovmorgnar, mysa och bara vara. Det är fint.

  • Reply tommytott 7 augusti, 2018 at 07:56

   Visst är det så!
   Men att sova till efter kl 10 är lite för länge för mig, jag får lite ångest över att sova så länge och sova bort dagen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.