Livsstil

Min död, knipövningar och magiskt ljus

Magiskt ljus.

Det är fan ett under att jag fortfarande står upp och har hälsan i behåll. Mina kollegor kommer ge mig en hjärtinfarkt en vacker dag då dom skrämmer skiten ur mig. Många påstår att när man fyller 30 år så kommer man till en milstolpe i livet? Hur fan tänkte dom där? I sommar fyller jag 35 år och det är fan ett under att jag lever och va då för jävla milstolpe? En milstolpe att man mer eller mindre skiter ner sig när man blir skrämd? Va fan är det att se fram emot  ..varmt en stund och sen kallt och obehagligt. Jaja, vi alla har olika preferenser i livet.

Jag har varit uppe ett par timmar. Belysningen i vårat badrumsskåp är trasigt och elektrikern har varit här en runda. Första gången en hantverkare ringer och meddelar och ber om ursäkt för att han blir sen. Nu är han iväg igen för han behövde köpa en ny transformator, så han skulle vara tillbaka om en timma. Och gissa vad? Det slår fan aldrig fel. Varför ska man bli bajsig när man inte kan skita? Men vad oroar jag mig för? Det sprids ju bara en doft av regnbåge så det är väl helt okej? Men gött att han kommer tillbaka och fixar belysningen och jag får träna på knipövningar. Win-win?

Hur magiskt ljus vaknar jag inte upp till i dag? Gumpalallan klappade av lycka av ljuset och det är fan helt underbart att våren är här även om vädergudarna spelar oss ett spratt och kylan har kommit tillbaka på besök.  Vädret ser helt magiskt ut , men i morse på morgonrundan med kamphunden var temperaturen inte alls så magisk, skenet bedrar. Men det är sol och gumpalallan klappar av lycka.  Nu  .. knipa lite till och hoppas elektrikern snabbar på lite, inte för att det kommer hända. Efter detta kan jag addera – grym på knipa med bollarna i cv. Undra om chefen tycker det är en merit?

Nu , falsksång, knipövningar och ladda upp för ännu en kväll på akuten. Grymt eller hur!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.