Livsstil

Ändrade planer

När fredags och helgplanerna ändras.

Det svänger fort i hockey brukar man säga och det gör det även här hemma hos bögarna bus vill jag lova.  Jag höll på packa och fixa här hemma, tvätta och varit och slängt kartonger och försökt få till hemmet till ett hem igen. Pratar med underbara Monica som är på semester och så ringer det, så jag får avsluta samtalet och ta det andra.  Det var jobb som ville att jag skulle jobba i helgen, så jag tackade ja till ett extra pass i morgon lördag. Vilket jag hoppades på, så jag kunde få in ett extra pass innan sjömannen kommer hem och innan jag går på semester.

Detta gjorde ju att jag fick kasta om mina planer. Jag har varit ut till stugan med kläderna jag har packat, vattnat där ute och sen har det varit fullt ös här hemma. Jag har tvättat massor, har slitit ut alla sängkläder och ska tvätta upp dom, jag har bokat klipptid ,kamphunden har varit ute, jag har kastat massor med skit som stod framme, jag har dammat. Jag har börjat packa om den stora plastkassen vi har med mer kläder som ska ut till stugan och jeans hänger på tork som ska packas ned.   Jag måste tvätta håret eftersom jag ska till frisören och tycker det är rätt gött att komma dit med rent hår så det bara är att sätta i gång.  Jag har snackat med syrran och vi ska käka kebabsallad eller något ikväll och så ska vi hänga där tillsammans med kamphunden och bara mysa ikväll. Jag ska ta med 2 palettblad till henne med eftersom jag kommer ha ett svinkul samarbete just gällande palettblad inom kort, så jag får göra mig av med dubbletter och såklart ska även syrran och Mattias ha palettblad. Jag ska få dom hoocked haha.

Så ja, denna helgen planeras om och jag är glad att jag ska jobba i morgon så lördagen går lite snabbare, jag och kamphunden flyttar ut till stugan för sommaren redan i morgon kväll i stället för söndag så när sjömannen kommer hem på söndag så är vi redo för resterande av sommaren i stugan. I alla fall under semesterperioden vi har sen får vi se hur vi flänger fram och tillbaka mellan lägenheten och stugan.  Denna omplanerade helg känns faktiskt ruskigt bra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.