Livsstil

Intensiv vecka, Gaston Luga och längtan

| Inlägget är  i samarbete med | Gaston Luga

 

Dagarna bara springer iväg och just nu har jag gått in i ännu en vecka med full fokus på jobbet och ja, planeringen och logistiken ska fungera. Dag 2 av 7 är avklarad och jag vet inte riktigt vart jag har fått energin i från, men jag har sovit bra och jag känner mig alert i kroppen. Jag njuter så länge det varar, jag vet att när hösten och kylan kommer så är det bara en tidsfråga innan fibromyalgimonstret “Ernst-Hugo 90+” slår till och energin sjunker. Men tills dess så njuter jag så länge det varar!

I fredags var jag iväg tillsammans med mina älskade kollegor på en hejdå och överrasknings tillställning för en helt fantastisk kollega som slutat och som flyttar till Stockholm. Det var supertrevligt och vi är så många som kommer sakna honom och vi saknar honom redan. Vissa människor gör avtryck direkt och kommer alltid vara saknad.

Snygg ryggsäck från Gaston Luga.

Jag har samarbete med Gaston Luga på instagram, men jag tänker för er som inte har instagram så kan ni få ta del av skönheten även här och självklart har jag fixat en rabattkod för er som vill, eller för er som letar ny snygg ryggsäck, så kan jag verkligen rekommendera Gaston Luga och deras snygga “ryggor”. Snygg design, veganskt läder för att inte stötta djurindustrin och dessutom vattentåliga.

Uppger du Tommytott15 i kassan hos Gaston Luga får du 15% på hela sortimentet. Happy shopping!

Nu ska jag ta reda på tvätten i maskinen för jag hör hur den piper och kallar på mig, fixa lite käk och så blir det slappar kväll i soffan med kamphunden innan det är dax att duscha och lägga sig och få sin skönhetssömn och göra sig redo för en ny dag och ny vecka på jobb!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.