Livsstil

Fredag, kokande latte och hundägare

DSC_5705

Nikon 35mm f/2.0

Godmorgon solstrålar. Hur har ni det ? Jag vaknade vid 05 och tänkte att nu jävlar har jag försovit mig. Kamphundarna låg tätt intill och det är just i den stunden man ler och tänker att de små djävlarna är nog fan helt fantastiska ändå..och vackra. Jag somnade om till 8.30 och då ville kamphundarna ha sin mat, medicin och ut och rasta fiskarna och krigaren.

Hundägare. Det är ett folkslag för sig själv. För de som inte var vakna när vi var ute så vaknade dom nog. Alla 3, ja även prinsessan Prada tog ton och lät som en hes groda. Det kom en kvinna med en hund och jag kämpar med att få dom att sitta, fokusera på annat och kärringen börjar prata med dom: Nej men oj vilka härliga skall,så fint ni pratar och så fina ni är. Ja ni är ju så duktiga som önskar oss andra en god morgon?! 

Men förhelvete?! Jag är oxå söt och fin men inte fan kan jag skälla och bete mig hur som helst. Jag trodde i mitt stilla sinne att andra hundägare kunde förstå hur jobbigt jag tycker det är och se hur mycket jag jobbar med att få tyst på dom i stället för att ägga upp de små kamphundarna ännu mer. Jag.blir.så.trött.  Men jag fick tyst på dom och gav kärringen det onda ögat, gick upp till lägenheten och fixade en latte, i dag tänkte jag att jag värmer mjölken lite lätt i micron, men jag glömde den så det kokade…. Jag fick i alla fall en varm latte!

Och det är fredag, ett pass på 14-21 väntar och sen tar jag helg! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 11 september, 2015 at 12:26

  Trevlig helg. Det skall vi ha på campingen. 😋

  • Reply tommytott 11 september, 2015 at 12:39

   Trevlig helg till er oxå! Själv ska jag vara i lägenheten och fixa.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.