Livsstil

När planerna hastigt ändras

Hej måndag.

I går kväll la jag mig tidigt för att jag ville vara pigg och utvilad till i dag då jag väntat på denna dagen i över en månad. Vid 22 tiden får jag ett sms med dåliga nyheter och att min tid tyvärr avbokats pga sjukdom. Ledsamheten drog över mig men det är ju inget att göra åt, sjukdomar kan man inte styra över och jag hoppas personen i fråga piggnar till snabbt och att jag får en ny tid snabbt efter denna olyckliga avbokning.

Så jag tänkte i går att det är ju inget att göra åt och jag får helt enkelt njuta av en extra ledig dag, dra till stranden och sola och bara vara. Men det sket sig oxå haha. Det är fullt med moln och det känns som regnet hänger i luften. Så jag får helt enkelt bara njuta av kamphunden och slappa. Fixa med bloggen och pilla lite här hemma!  Det blir än bra dag trots helt andra planer än planerat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.