Livsstil

Onsdags kväll

Stämningsfulla lyktor.

Onsdag kväll och det har verkligen varit en dag där jag mer eller mindre inte gjort ett skit eller nu ljuger jag , jag har torkat hundspya, tagit många men korta promenader med hundarna och så har jag frusit som fan. Jag har kört värmepumpen och varit iväg till frisören och fixat till frisyren och jag blev helt klart nöjd och är otroligt glad att jag valde att gå tillbaka till Amar och inte till Cutters.

Ett tag mitt på dagen blev det en gubbvila, vi försökte få till vilan i soffan men jag förflyttade både mig och hundarna till sängen och bäddade ner oss för jag frös så fruktansvärt. Jag förstår inte hur vår lägenhet kan vara så kokande het på sommaren och varje vinter är det som att vi ska frysa ihjäl, det är helt sjukt att vi har känt ett behov att köpa billig luftvärmepump som vi hittade på Lidl och att vi ska behöva köra i gång den för att vi upplever att lägenheten är så jävla kall.

Jag har tänt massor med ljus, både kronljus och drygt 20 värmeljus i olika lyktor och snart får jag byta kronljusen då det bara var lite kvar på dom. Just nu går det åt så fruktansvärt mycket ljus , så högst upp på samarbetslistan är kronljus/doftljus/värmeljus( 8h) haha.

Föresten, när vi ändå pratar om kyla så har jag pga de kalla golven börjat fundera på att köpa varsitt par innetofflor till mig och sjömannen , men jag hittar inga som både är snygga och bekväma, men ni fantastiska läsare brukare ju vara en hejare på detta med att komma med tips. Dom får gärna vara prisvärda med och inte gå på flera tusen, för jag inser att jag behöver innetofflor som värmer för de kalla golven påverkar mina fotleder något fruktansvärt mycket så fibromyalgi monstret “Ernst-hugo 90+” lever sitt bästa liv med att plåga mig.

Nu fortsätta mysa med kamphundarna och bara vara vi, öva på att bara ta det lugnt och blunda för rastlösheten. De första dagarna sjömannen är borta är jag mer rastlös än vanligt. Jag är ju ofta i gång i 190 hela tiden så jag behöver verkligen jobba på att tillåta mig själv att bara vara och försöka hitta charmen med ensamheten med kamphundarna. Svårt!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.