Livsstil

Lucia , tappa tvålen onsdag och dag 7 av 8

Totten goes Lucia.

Onsdag och jag vaknade med ett stort jävla leende trots att jag inte alls kände för att kliva upp, till och med hundarna var ovanligt trötta trots att jag gick och la mig och somnade supertidigt i går. Jag tror jag sov innan klockan var 21.  Men det är avmönstringsdag och där med tappavålenonsdag så jag hoppade upp ur sängen och vrålade till kamphundarna  : Upp och hoppa era sjusovare, fånga dagen för ikväll blir det åka av för papporna haha!

Väl på jobb inser jag att det är för fan Lucia och inget tåg är anordnat så jag kollade med kollegorna och sen jagade jag lucia grejer, men inget hittades. Ringde en kollega som hade glitter och så hämtade jag en klänning och bad ena chefstödet att hjälpa mig att få glittret på plats och jag svor över att ingen krona eller ljus fanns att tillgå så en kurator hörde mig och kom springandes med denna stjärna som lyser. Sen körde jag i gång spotify med någon lucia låt som barn sjöng och sen tågade jag ensam igenom för ungdomarna haha!

Jag har precis varit ute med kamphundarna i kylan och fick precis meddelande om att sjömannen tar tåget nu och snart tar bussen, nu är han snart hemma och jag vet inte vem som är ivrigast, jag, chanel eller Molly haha. Vi är som barn på julafton om inte värre.

Det blir en lugn och mysig onsdag kväll och ladda upp för mitt 8:e arbetspass i rad i morgon och därmed veckans sista arbetspass.  Jag känner doften av ledighet och helg.  Magiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.