Livsstil

Status

 

Mår: Som en soppåse typ. Nej men fick avbryta min utbildning i dag och gå hem och vila och jag som typ aldrig dricker tea hittade ett IMMUN tea i skåpet med apelsin och ingefära och ska dricka under dagen. Förhoppningsvis mår jag lite bättre i morgon så jag kan vara med på de sista dagarnas utbildning.

Sjömannen:  Är till sjöss och han är oxå kass. Skickade sms om att han har ont i halsen och inte mår bra. Januari börjar inte bra för varken mig eller sjömannen, men hej .. snart är vi båda på benen och han är hemma igen.

Gizmo : Fullt ös. Pappig som fan. Vill helst vara hos mig hela tiden. Blivit lite bättre, stundtals, på promenader. Tyvärr är kisseriet sämre p.g.a att han är livrädd för fyrverkerier, så snart har vi bråkat med honom om att göra sina behov ute i flera veckor, men eftersom folk är tappade i golvet på bb och inte förstår att man börjar inte skjuta fyrverkerier 2 veckor innan nyår så resulterar det i en livrädd hund som inte vill vara ute.

Chanel: Pappig som fan. Tramsig och upplevs lite ledsen, hon saknar pappa R massor. Det är verkligen sjömannens lilla flicka. Men hon mår bra.

Nu: Göra en ny kopp tea och krypa ner under värmefilten igen. Tänt ljus och bara vilar, vilar och dricker tea. Jag är kaffe sugen, men försöker intala mig att tea är viktigare och bättre för mig. Kanske ingefäran kan göra att jag är en ny människa i morgon? Hoppas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 3 januari, 2017 at 13:47

  Ja detta raketskjutande är bedrövligt, det är så många djur som lider av det och de som inte själva har djur förstår det tyvärr inte.
  Krya på dig!

 • Reply Monica 3 januari, 2017 at 18:04

  Kry på dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.