Livsstil

Sjömannen är hemma, presenter och ny gräsklippare

Sjömannen är äntligen hemma.

I går kväll kom sjömannen äntligen hem och han slocknade direkt på soffan en stund , sen köpte jag pizza till sen middag och la oss tidigt och ja, ingen nakengymnastik där inte då sjömannen slocknade på studs efter 20 dagar till sjöss. Jag fick hem en oerhört trött man, men jag är glad att han är hemma. Han hade dessutom med sig presenter hem, den efterlängtade Michael Kors parfymen och så fick jag en ny portabel högtalare från Happy plugs med utbytbar front. Så snygg.

I dag körde jag ut till Almåsa till Annica en snabbis för att hämta hem min jacka som jag glömde och hos henne fick jag presenter för att jag kollar till stugan när hon är till sjöss. Jag fick 5 miniparfymer då hon inte vet vilka dofter som jag gillar och en grym handkräm. Vi drack redbull och snackade skit innan jag körde och mötte upp sjömannen för att dra till husvagnen en runda, självklart glömde jag jackan, även fast jag la fram den haha!

Vi hade tänkt stanna över natten i husvagnen då vi hade packat, men vi körde inom Jem & Fix för att köpa en ny gräsklippare så att vi kan klippa gräset utan att behöva avbryta då batteriet tar slut, så vi köpte en med sladd igen. Väl nere så kollade vi vädret och det skulle inte vara så superbra så vi valde att köra hem till Malmö igen och träffade Helena och Dennis som är nere i Malmö i ett par dagar till, mysigt.

Jag har varit oerhört trött i dag och mycket de senaste veckorna, både av förkylning och att värken i kroppen är värre. Folk förstår inte detta. Jag är glad att sjömannen är hemma så jag får lite avlastning med hemmet och Chanel. Nu blir det mys resten av kvällen, 2 dagars ledighet är över och jag laddar upp för fredag kväll på jobb och dagpass lördag och söndag. Så är uppdateringen låg här inne så vet ni varför – you better work bitch.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.