Livsstil

Fredag, vänner och fixande inför bloggmiddag

DSC_2763

Fredag kväll och hur har ni det godingar ? Vad hittar ni på ?  Jag har varit iväg och träffat vänner, gamla kollegor som skulle på after work och ville ha med mig, men jag tackade vänligt men bestämt nej så när dom skulle vidare körde jag dom till Möllan och tackade för mig och körde hem till kamphundarna, utfodra dom, fixade mat och hällde upp ett glas vin.

Här sitter jag nu i soffan med ett glas rosé och ser utöver alla fantastiska goodiebags som står och täcker så gott som hela köksgolvet. Det ska märkas och innehåll ska fotograferas och just nu känner jag bara .. jag orkar inte. Jag har ingen lust. Och det är första gången jag känner att äntligen är det snart över. Jag vet att det blir trevligt i morgon, men just nu önskar jag faktiskt att det redan var över.

Men det är bara att köra i gång lite skön musik och börja rada upp produkterna och se om jag kan få till något snyggt fotografi på innehållet, redigera och sätta loggan på plats.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.