Livsstil

Blått bubbel, kvällsjobb och kramper i magen

Fredag kväll och nu tar jag helg. Vilken kväll och jag har skrattat så jag har haft kramper i magen och fått ätit gudomlig mat, pirogerna med fetaost var sinnesjukt goda och riset . Oh lord have mercy, smaklökarna älskade. i omgångar!  Nu regnar det och jag är hemma hos kamphunden Chanel – Tack älskade lillsyster för att du alltid är en klippa och gärna ställer upp för mig och sjömannen och rastar och myser med Chanel när jag jobbar !

Jag och Chanel har just varit ute på en snabb runda i regnet. Chanel kissade och sen sprang hon till dörren och visade bestämt att hon inte tänker vara ute och blöta ner tassarna i onödan. Under kvällen har mailkorgen fyllts på och innan jag drog iväg i dag gick jag igenom mailen så den var tom och inte några olästa mail och svarade på det viktiga. Nu ikväll när jag kommer hem så är det 27 nya mail som jag ska gå igenom och svara på. Jag har ledig helg så jag tänkte, lite blått bubbel och skön musik så blir kvällsjobbet denna fredag lite roligare.

Efter lite tunga veckor börjar det kännas som att vindarna vänder och att det är lite mer positiva vindar som går mitt håll. Efter denna kväll så känns det riktigt bra och med det vill jag säga, skål och trevlig fredag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 9 juni, 2017 at 21:52

  Skål på dig😘

 • Reply Peter 9 juni, 2017 at 22:18

  Är det inte på tiden att du lägger ner in blogg? ingen vill ändå läsa om ditt äckliga bögliv.

  • Reply tommytott 9 juni, 2017 at 22:24

   Hej Peter, eller ska jag säga David, Samuel eller Per ? För det är vad du kallat dig de tidigare tillfällena du kommenterat min blogg och uppenbart är du ett fan av mig och bloggen, då du återkommer – trevligt, en liten smygis? Det är helt okej, men i fall du mailar mig på info@tommytott.com nästa gång i stället så kan jag ge dig tips på hur du på ett snällare sätt ska kunna komma i kontakt med killar/män, jag är dessvärre upptagen som du kan läsa i bloggen och nöjd med det, men jag kan ge tips på hur du ska komma ut ur garderoben och ber du riktigt snällt kan jag ge tips på bra suga-av detaljer!

   Trevlig fredag och skål på dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.