Livsstil

Lördag, kramkalas och bråk med kamphundarna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fina lyktorna jag fick av underbara Cecilia nu när jag slutat! <3

Lördag morgon och kamphundarna börjar dagen med att vara extremt jobbiga. Det tar ett halvår för Prada att kissa, Gizmo hoppar runt och försöker få i gång Chanel genom att bita henne och Chanel mätvägran sen i går. Igår kväll var jag en snäll husse och dom fick varsitt ben att tugga på när jag låg och kollade på tv.
Det slutade med att alla benen låg i en hög och de 3 små bestarna, de mexikanska kamphundarna började bråka ordentligt. Jag fick ner handen och fick tag i dom och ut i hallen åkte dom – Era otacksamma jävlar, jag äter upp era ben själv och med det beteendet får ni ingen mat på en vecka. 

Det kunde jag ju inte hålla utan dom fick mat nu på morgonen så klart, men vet ni? Chanel vägrar äta. Hon är så jävla sur haha. Ja då kan du fan ligga där i din hörna och vara tjejsur.

Jag har just kommit hem. Jag har varit iväg på jobbet och sagt hejdå till kollegorna och mitt lag på Doro. Fy fan vad jag kommer sakna dom människorna i mitt lag, vissa andra från andra lag men hälsan går först och jag ser faktiskt fram emot att gå tillbaka och jobba inom psykiatrin- the mentalmidget is back!

Nu ska jag dricka upp min latte, få på mig badbyxorna, blir nog pungshock på stranden även i dag då jag och syrran tänkte spendera våran dag på stranden även i dag. Fantastiskt väder och denna klimakteriekossan svettas redan. Nu förstår jag er kvinnor när ni säger att ni har hamnat i klimakteriet, detta flickbruset som jag har är fan inte att leka med !

Kameran följer nog med till stranden även idag, kanske kommer fler lättklädda foton så någon jävel blir kränkt! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Aurora 28 maj, 2016 at 11:50

  Så fine lysholdere! 🙂

  • Reply tommytott 29 maj, 2016 at 08:56

   Tack, visst är dom! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.