Livsstil

Ny vecka, 11 timmars sömn och en om en vecka

En ny vecka.

11 timmars sömn fick jag i natt och i går kväll var jag så trött att jag slocknade med mobilen på bröstet och sen vaknade jag av att det tutades utanför. Jag förstår inte varför dessa ungdomar ska hänga på tutan på sin bil. Vi ser att ni har körkort och vi hör er med tanke på att ni uppenbart har fel på rösterna och skriker när ni pratar, så ni behöver inte hänga er på tutorna och ni behöver verkligen inte hänga på gästparkeringen här. Idioter.

Men jag somnade om snabbt därefter och det blev ca 11 timmars sömn. Att hoppa in och jobba en natt sådär en lördag och sen direkt vända på dygnet resulterar i att man sover mindre och att jag dessutom bara sov 40 min lördagen innan jag gick på natten gör ju oxå att kroppen saknar sina sömtimmar.  Kamphunden är nu rastad, min latte är fixad och ljuset är tänt och jag börjar piggna till. Japp, ni läste rätt, jag är en människa som gärna tänder ljus året runt och nu börjar det sina här hemma så jag fick tända ett av mina all time favorit ljus – Voluspa Crisp Champange! Doftar magiskt.

En ny vecka och det är fullt upp, det ska jobbas, kamphunden ska få massor med kärlek, stugan ska få kärlek och omvårdnad och jag ska försöka hinna med att svara på lite mail, vila upp mig själv oxå. Syrran skrev dessutom att hon fått upp minnen om att det var ett år sedan vi var och plockade svamp och ja, det hade ju varit kul att komma ut en runda i skogen och leta svamp oxå. Ja vi får se hur det blir. Dessutom är det bara en vecka tills sjömannen kommer hem och det betyder att halva tiden ute på sjön har nu gått för honom och nu börjar snart nedräkningen .. på riktigt <– även fast jag räknar ner från att han åker haha.

Nej nu måste jag dricka latten innan den svalnar, fixa här hemma och sen iväg för veckans första arbetspass och veckan börjar vi med ett kvällspass.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.