Stuglivet

Stugfix, magiskt väder och en kväll i soffan

Balsam för själen.

Vi drog till stugan i morse. Vi stannade på hornbach för att sjöhuken behövde köpa några nya kopplingar och sen körde vi till stugan. Vi har haft en dag med fixande här i stugan och förberedelse inför säsongstart för nu närmar det sig med stormsteg att dom startar vattnet och därför behövde och ville vi göra en korrigering av koppling för vattnet som vi inte riktigt tänkte på och det ville vi ha klart innan dom startar vattnet.  Så under tiden sjömannen låg under stugan och kopplade om och flyttade kopplingar så satt jag i solstolen och njöt av vårsolen och sen fick jag ett ryck och rensade rabatten framför stugan, där vi har massa rosor. Det behövs vårstädas och rensas ogräs i rabatter och sen passade jag på när jag fick energi och det var så varmt och fint att rensa ogräs mellan stenplattorna i gången inne på tomten.

Sjömannen blev sugen på ostbågar så vi drog iväg på ekohallen men hittade inga där. Sen när har dom slutat med helt vanliga OLW/Estrella snacks ? Så det blev ett stopp på Coop där vi även inhandlade spelet råttfällan, ostbågar och jag hittade Chilli nötter “Ranch”.   Vi lagade middag, entrecote, pommes och bea , spelade en omgång Råttfällan och nu har vi tänt massa ljus här i stugan, jag har tagit mig ett glas rosé och sjömannen har tagit sig en öl och så inväntar vi att Lets dance ska börja.

Det har varit en bra dag, det är tungt just nu men dagen har varit helt okej ändå. En dag där jag bara fått kopplat bort tankarna men mamma finns alltid i tankarna, tårarna brinner bakom ögonlocken och jag känner mig stundtals ledsen och tom. Och det är okej.

Men nu , stänga ner för i dag och bara fortsätta kvällen med familjen. Njuta av sällskapet av sjömannen och kamphundarna och bara vara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.