Livsstil

Friday , my second best F word

När man behöver kaffe intravenöst.

Det känns som jag är levande död. Jag har knappt sovit i natt pga att vi har en gammal tant som har skrikit som fan och skitit som om det inte fanns en morgondag.  Älskade lilla Chanel har haft så ont i magen, men nu verkar det lite bättre, vilket är skönt. Men den här hundfarsan har fan inte sovit mycket i dag så , jag skulle behöva koppla ett dropp och få kaffet intravenöst för att överleva dagen. Och eftersom natten har varit som den varit med Chanel och en stirrig Molly så har jag ställt in dagens planer då jag inte vill lämna Chanel och Molly. Jag vill ha uppsikt över Chanel så det inte blir värre igen.

Jag hade hoppats på att det skulle vara fint väder, men just nu ser det ut som att hela helgen ska vara grå.  Man kan inte få allt här i livet men temperaturen ute är ju helt magisk.

Det är fredag, my second best F word när man har ledig helg. Nu blir det att inhalera kaffet och sen väntar jag på en leverans från mathem, jag ska ha samarbete med dom på instagram och sen packar jag lite nödvändigheter och så drar jag och kamphundarna nog till stugan och spenderar någon dag där tänker jag.  Jag är lite orolig över mina tomatplantor, för jag har inte haft tid att köra ut i veckan och vattna dom och dom har inte fått vatten sen i söndags , så jag gissar på att jag får ha massmord av alla tomatplantor i dag när vi kommer ut. Snälla, säg att dom lever sitt bästa liv trots inget vatten. Risken är ju inte stor, men hoppet är det sista som överger en haha!  Och snälla säg att jag glömde min självutlösare till Mr Nikon i stugan. För jag behöver verkligen självutlösaren när sjömannen inte är hemma och kan hjälpa mig att fotografera.

Haha, det går bra nu. En hund som skiter som aldrig förr, har ont i magen, jag har inte fått sova, jag nojar över tomatplantor och en fjärrutlösare. I-landsproblemen haglar haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.