Livsstil

Ny vecka, träning och sista dagen att tävla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I natt hade jag svårt att somna. Kamphundarna sov överallt, Gizmo snarkade och sjömannen drog timmerstockar för hela området. Och i dag vaknar jag upp med bättre känsla än i går eftermiddag/kväll. Så jävla skönt. Dessa dagar att bara rensa tankarna och låta tårarna rinna är fan välbehövligt ibland.

En ny vecka och jag har ledigt till söndag, då jag går på mina nätter igen. Solen skiner men vädret är fan sjukt, för nu kommer de stora svarta molnen in över Malmö och jag som hade hoppats på att vi kunde köra ner till husvagnen i dag, men det känns faktiskt sådär att köra ner när det lovas regn och man blir sittandes inne och inte vill vara ute. Så vi får helt enkelt se under dagen i fall vi kör ner i dag eller inte. Lite ledsamt är det att vädret är så tradigt och att vi har nog aldrig varit i vagnen så lite någon sommar som denna.

Förra veckan var träningen inte bra, men jag avslutade den med 1 mils promenad så det väger faktiskt upp det dåliga överlag. Denna veckan siktar jag in mig på att den ska bli bättre, 1-2 pass på gymmet, gärna 3 ska jag försöka få in och sen promenader.

Men nu ska jag dricka mitt kaffe, jag har rastat kamphundarna, sjömannen har sorterat tvätt och kört i gång en maskin med tvätt. På onsdag har vi bokat stora tvättstugan nere för att tvätta filtar, täcken och annat som inte går in i vår lilla maskin i lägenheten! Dessutom avslutas tävlingen på min instagram om en prova-på-box från thefitnessbox kl 21.00 ikväll. In och tävla !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.