Livsstil

Friyay, feberfeeling och helgjobb

Feberfeeling och fredagsfeeling.

I går kväll somnade jag snabbt som fan. Jag käkade riskakor med koktskinka och mitt nya cravings nämligen pepparrotsvisp. Jag smakade vispen första gången på jobb och efter det känner jag bara, i need this shit home. Jag hade huvudvärk och kände att temperaturen i kroppen steg samtidigt som jag frös som fan. Och jag somnade innan kl 23 och det är fan ovanligt för att vara jag, så jag missade sjömannens godnatt sms.

Vaknar upp med frossa och känner mig helt varmt i huvudet och huvudvärk som dunkar. Jag klivet upp och blandar mitt glutamine, c-vitamin , tar zink och multivitamin man tabletten tillsammans med 2 alvedon. Glöm att jag ska bli sjuk och bli hemma, jag har varken tid, lust, ork eller råd att bli sjuk, så nu jävlar motarbetar jag virushelvetet i dörren och förhoppningsvis kan jag lyckas.  Jag har känt att något är på gång i kroppen i ett par dagar men helt enkelt bara ignorerat det. Vilket inte alls var bra.

Jag och kamphunden har varit ute på en längre morgonpromenad och även varit in hos grannen som är på resa i Hong kong. Jag kollar till hennes växter och idag fick dom lite kärlek och vatten.  Nu har jag gjort mig en latte och laddar upp för fredag kväll på jobbet. Sen är det dagpass lördag och söndag, så ni vet varför det kanske ekar lite här inne.

Hoppas ni får en fantastisk helg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.