Livsstil

Ny vecka, orolig sömn och drömmande kamphundar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så mina små jungfrubröst kickar vi i gång en ny vecka, en helt orörd vecka som är planerad till max som vanligt och tror ni jag börjar veckan med sovmorgon ? Jag börjar 15 i dag och ställde ingen klocka för att få sovmorgon, men jag har sovit fruktansvärt oroligt i natt och haft 3 drömmande och sparkande kamphundar vid min sida. Minst skönt var att Chanel låg under täcket mellan mina ben och sparkade till på krigaren .. Ja, små klor gör fan ont!

Klockan 7 slog jag upp de melerade ögonen och funderade på att dränka mig i badkaret, men så kom jag på att vi inte har något utan måste i så fall gå 5 våningar ner och det orkade jag inte, så jag fick på mig träningskläderna, utfodrade kamphundarna och tog en morgonpromenad i solen med dom och små fixade här hemma och är nu inne på latte nr 3 i väntan på att syrran ska vakna till liv, vi ska ta en träningsrunda i pildammsparken. Promenad och så köttar vi nog lite intervall träning.

2 nätter kvar, sen kommer äntligen sjömannen hem och lyckan är total, ni kan ju bara tänka er hur mycket jag har längtat efter denna vecka .. Kåt, glad och tacksam är veckans mood.  Nej hinka latte, kolla om kameran är laddad för den åker med på träningsrundan, läsa lite bloggar och klia mig på pungen och sms med syrran och höra när vi ska mötas!

Smell you later!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.