Livsstil

Stort paket, snygga män och oljud från hyndan

Jag satt hos Annica i soffan och drack kaffe, vi matade ormarna och snackade skit och så får jag ett sms från postnord där dom vill att jag ska klicka på en länk för att bestämma tid för utkörning av ett paket, men så såg jag ju att man kunde hämta det direkt på Vevaxelgatan och det var ju bara 13 minuter från där jag var, så jag klickade i att jag skulle hämta det själv. Vi fortsatte snacka och jag ser att klockan springer iväg, jag måste hämta paket och så har jag en kamphund som ska rastas.

Väl på plats hos postnord så får jag uppge ett nummer och killen säger , oj, paketet kommer på en pall och du får vänta i 10-15 minuter för det är längst bort så jag ska bara hämta det. En pall?! Är det stort och tungt? I så fall får man med snygga starka män på köpet som kan bära upp det på 4:e våningen utan hiss? Min man är nämligen på sjön. Han log och sa jag kommer snart.  Jag väntade otåligt och när han kom tillbaka bar han det och sa, det väger inte så mycket så de snygga männen får bli kvar här. Helvete oxå men tack för hjälpen och trevlig dag!

Det gick knappt in i hyndan. Hyndan är alltså min bil ( en hyundai)  och i dag är det en jävla hynda som låter konstigt. När jag kör ifrån postnord tycker jag bilen låter konstigt. Här slår jag lite på ratten, säger fula ord och svär över att postnord inte kunde skicka med ett par snygga, starka män som kunde bära upp paketet och som dessutom kunde vara bilkunniga. Varför i helvete är sjömannen till sjöss och inte hemma och varför i helvete är det så ointressant att lära sig viktiga saker om bilar? Jag älskar att köra bil men hatar att dom ibland låter konstigt och jag blir nojig som fan. Men hyndan började efter massa könsord låta normalt igen så jag log mitt mentalt störda leende och körde mot nästa stopp för att hämta ut ett mindre paket!

Nu sitter jag här hemma och andas ut, inväntar att syrran ska sluta jobba så vi ska ev ut på en pw är det tänkt.  Jag skulle verkligen behöva tvätta, städa och få bort alla gigantiska papperskartonger som finns överallt i lägenheten och ikväll kl 19 ska jag vara i Lomma för att hämta lite städare till terrariet. Städarna jag köpte på butik här i Malmö har antagligen dött , så nu köper jag 2 andra arter som tydligen ska vara grymma och dessutom är det större kulturer.

Så ja , jag inser att jag just nu skulle behöver fler timmar på dygnet för att hinna med de lediga dagarna och allt som jag tar för mig med de sociala medierna. Dessa 2 lediga dagarna har gått så sjukt snabbt att jag knappt vet vart dom tagit vägen och jag har inte hunnit med allt som jag egentligen borde göra. Jaja, hemmet står kvar, lådorna står kvar och jag hinner nog med de mesta efter jobbet i helgen haha!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.