Livsstil

Skit för fan så vi kommer in

Regnet smattrar på fönstret.

Torsdag morgon och jag vaknar innan klockan 7.  Men jag låg kvar i sängen, scrollade på mobilen och smsade med sjömannen innan jag tog modet och orken till mig att kliva upp. Jag var hyfsat pigg när jag vaknade men jag hörde hur det smattrade på fönsterbläcket utanför så jag visste hur denna dagen skulle börja och det är med heta diskussioner med kamphunden.  Det är inte lätt att vara kamphund och bli blöt om tassarna, livet som Chihuahua är inte alltid lätt och man får inte alltid som man vill. Dessa regniga dagar hade kamphunden, om hon fått bestämma , så hade hon snabbt som fan gått ut på gräset utanför dörren , kissat och sedan gått in . .men  jag tänkte helt annat även fast jag oxå vrålar inombords när det regnar, för promenaderna är fan inte mysiga what so ever när det regnar.

Men väl ute så kissar kamphunden och sen kurar hon ihop sig, kollar på mig med en bitter blick som nu jävlar går vi in. Jag går åt ett håll och hon åt det andra hållet. Folk går förbi och skrattar och tycker synd om henne? Hur fan kan dom tycka synd om kamphunden när det är mer synd om mig? Hade hon inte varit så jävla tramsig så hade promenaden varit avklarad istället för att hon ska stanna och kolla på mig och tycka det är obehagligt att bli blöt. Jag blir för fan ännu blötare då hon ska stå och tramsa istället för att göra sina behov. Tillslut fick jag nog och vrålade , men skit för fan så kommer vi in någon gång. Det tog ett tag  .. men jag vann matchen. Totten vs kamphund = 1-0!

Men nu är vi vänner igen. Ljuset är tänt, kamphunden har ätit och jag har fått mig en latte och en propud shake. Eftersom jag inte tänkt på att handla hem mjölk så var det på gränsen att mjölken räckte till en latte, men en stark jävla latte blev det så nu gör väl magen uppror så här på morgonen oxå haha. Livet är bra glamoröst alltså.  Nu blir det kolla igenom mailen, kolla sociala medier och sen uträtta lite ärenden innan det är tid för ännu ett kvällspass på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.