Livsstil

Caramelito

Sjömannen kom hem igår och jag har sovit som ett litet barn i natt när jag väl somnade. Men tror ni de små kamphundarna ska sova hos honom och väcka honom på morgonen ? Nej då, det är mig chanel kastade sig på bröstet, la sig på sidan och slickade mig i näsan. Men god morgon på dig med, tack för att du rensar näsan på mig men det klarar jag helt själv med en bit lambi på dass.

De små fick mat och så gick vi ut, möter syrran på promenaden. Hon kom uppsnoffsad och skulle traska iväg till Scandic triangeln för planeringsdag. Jag är lite avundsjuk, inte för planeringsdagen men för deras goda frukost och lunch haha! In med kamphundarna och sen ner igen för att flytta bilen.

Väl uppe igen tömmer jag diskmaskinen och diskar upp stekgärn och fixar lite i köket. Sjömannen kommer och frågar varför jag för sånt oväsen. Äntligen vaknade han så jag kunde göra varsin latte till oss. Och här sitter jag nu med en czramelito, mina lungo kapslar är slut så en latte med karamellsmak för börja denna torsdag, nu laddar vi upp för ett kvällspass på jobb, 5:e jobb dagen i rad och veckans sista arbetspass.  I morgon går jag på 3 dagars ledighet, välbehövligt. Och för er nyfikenhet så kan jag gå i dag efter gårdagens träningspass, ännu har inte träningsvärken kommit ännu, lite trött och öm i benen så träningsvärken kommer väl kanske under dagen haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.