Livsstil

Ny vecka, kallt som fan och inifrån och ut

| Inlägget är i samarbete med  Homielifeinbalance.

Att ta hand om kroppen inifrån och ut.

Hej onsdag och hej lillördag. Det är alltså redan onsdag och jag förstår inte riktigt hur dagarna kan gå så jävla snabbt som dom gör. Tidig morgon, kaffet är fixat, jag har snyggat till mig och en jävligt kall morgonpromenad med kamphunden är avklarad. Sjömannen har kommit upp och han sa klockan 06 i morse, varför i helvete är vi vaken nu och vi kliver inte upp före kl 7.30. Vi höll inte det och vid 7 var vi båda uppe ur sängen haha. Heja oss?

Efter förra veckans megaförkylning får det räcka. Vintern är här och virus från helvete är på ingång förutom pandemi-helvetet så, så nu steppar vi upp och utöver träningen med cyklingen som vi är duktiga med och fortsätter med trots kylan så känner jag,  jag måste hjälpa kroppen lite mer och därmed kommer jag försöka få i mig vitaminer som är bra, stärker immunförsvaret.

Daily man – Portionsförpackade vitaminer som innehåller Multivitamin, omega 3 ( perfekt för mig som aldrig äter fisk ) och Chaga.

Level up – Innehåller C-vitamin och 7 sorters B-Vitamin. Hjälper att minska stress och motverkar utmattning. Perfekt denna årstid då kylan och mörkret har tagit ett stagit grepp om världen.

Skin repair – Att ta hand om kroppen inifrån och ut är något jag vill bli bättre på och min hy är just nu så jävla katastrof, torr och jävlig och då passar återfuktande produkt perfekt.

Det är alltså en ledig dag jag har framför mig. Och som vanligt är det massor som ska göras.  Jag måste försöka komma i kapp med jobben i sociala medier, jag har 2 paket att hämta ut. 2 växter som jag har gjort byte med 2 olika personer med i växtvärlden, så jag bygger upp vår djungel här hemma.  Jag måste på apoteket och hämta ut värktabletter, för är det något jag inte saknat så är den värkhelvetet som varje höst och vinter ger mig en jävla käftsmäll och värktabletterna måste tas på mer regelbunden basis. Jag är född i fel land och detta väderomslag till kylan avskyr  min kropp, men jag biter ihop och försöker fortsätta med cyklingen, för det är något jag ser som en positiv effekt på min värk.

Så nu , ta en kopp kaffe väntan på att de båda utlämningsställen ska öppna så jag kan hämta paketen och komma iväg till apoteket innan hela jävla malmö vaknar och folk inte har vett att hålla avstånd.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.