Livsstil

Work hard, drink good wine and enjoy life

Fredag kväll och jag har kommit hem från jobbet. Det har varit en bra kväll på jobbet och fantastiska kollegor och kamphundarna har röjt som fan ute nu när vi var ute. Jag har hällt upp ett glas rosé och kopplar av efter jobbet. Jag hade ju egentligen planer på att röja här hemma i dag, försöka få lite mer ordning inne på kontoret eftersom där ser ut som andra världskriget, men planerna ändrades och jag går in och jobbar i stället – sjömannen är ändå inte hemma och kontoret står kvar , lika så med all skit.

Ikväll fick jag ett sms av en gammal vän från skoltiden uppe i Jämtland som kör ner för att hämta en hund i Danmark. Det blir ingen träff i morgon, för dom ligger efter med sitt schema och kommer inte köra igenom Malmö påvägen hem, dom åker via Fredrikshavn-Göteborg hem, då hon tydligen kollat fel på adress. Hur man nu kollar fel på en adress sådär? Jag blir så jävla besviken och inser att jag är för jävla godtrogen!

Men nu skiter jag i henne och alla de andra rövhål som bara hör av sig när de behöver min hjälp och fokuserar på de riktiga vännerna som jag vet älskar mig för den jag är och vill umgås med mig för den jag är.

Work hard, drink good wine and enjoy life!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.