Livsstil

Friyay, mindfuel och massa samtal

Godmorgon mina ljungfrubröst haha! Fredag och när jag vaknar är jag tröttare än allt. Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt, vaknat ett par hundra gånger med andnöd och att jag ett tag var tvungen att kolla halsen i spegeln för att verkligen försäkra mig om att det inte har bosatt sig 2 miniatyr igelkottar som har samlag. Helvete vad det stack och gjorde ont.  Men nu är jag uppe på benen, Chanel har fått mat och varit ut på promenad.  Och så börjar jag morgonen med en latte och ringa samtal till försäkringsbolag gällande älskade Gizmo och sen ett samtal till veterinären då dom inte skickat in alla papper som måste in. Suck.

I veckan fick jag hem ett paket med 3 olika soppar och 5 olika sorters Chia pudding från qbsweden.se . Detta ska bli riktigt spännande att testa, jag har testat en av smakerna och det är banana cream pie, den var helt klart ätbar och smakade helt okej och det ska bli intressant att testa de andra samt sopporna. Produkoterna är ekologiska, nyttiga, utan vanligt socker, glutenfria, med chiafrön ( = omega3 ) = perfekt för mig som inte äter fisk och skaldjur och inte får i mig speciellt mycket omega 3 naturlig väg. Så det kommer komma lite snygga foton på både soppor och chiapuddingar här framöver och självklart ett utlåtande vad jag tycker om dessa. Spännande!

Fredag och jag har ledig helg från sjukhuset. Jag ska gå igenom mailen, dricka min latte och sen i kväll ska jag in och gästspela och sprida kärlek på ett boende som behöver min kunskap!  I morgon har jag inplanerat date med min älskade svårska vän Annica – Jag och Chanel är bjuden på middag tillsammans med henne och A-L. Mysigt.

 

Delar av inlägget är i samarbete med qbsweden.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.