Livsstil

Gräsänkling, halsont och beroende

Torsdag kväll och ni anar inte hur trött jag är. Tack nocco för att ni finns och styr upp och räddar mitt liv. Jag hade egentligen bara sån lust att lägga mig och sova när jag kom hem från jobbet, men Chanel behövde promenad och kärlek. Vi la oss i soffan och där höll jag på somna, men jag tog mig i kragen, knäckte en nocco och hoppade in i duschen. Ja inte med noccon då, även fast det kunde varit ett mycket trevligt sällskap även där.  Nu börjar mitt flak med Caribbean ta slut och jag som är beroende och typ dricker en om dagen börjar få panik – Vill Nocco eller Celsius göra denna gräsänka till bög lite lycklig så tar jag gärna emot ett flak av Nocco caribbean och ett flak Celsius vattenmelon.  Maila mig så får ni adressen. Tack på förhand.

Inte nog med att sjömannen lämnade mig och drog till sjöss i 18 dagar där vid 6 snåret i morse så vaknade jag med en gnutta halsont. Nu jävlar känns det som att höger halsmandel är påväg att ta all plats som finns i denna lilla hals. Helvete oxå, jag har fan inte tid att bli sjuk så jag maxar kroppen med vitaminer och mineraler.

Jag har haft en vecka fri från träning. Förra veckan var extremt tuff, på många plan så jag kände jag att jag var tvungen att lägga träningen på vila en vecka, för träningen hade verkligen inte blivit bra och risken för skada hade garanterat legat bakom en vikt och väntat och längtat efter mig.  Men nu när jag börjar komma på banan igen efter Gizmo´s bortgång och allt annat som tungt ens axlar så ska halshelvetet börja göra ont och ja, många tycker nog att jag är tramsig som inte ger mig iväg och tränar när jag bara har lite ont i halsen – men har men en gång haft hjärtmuskelinflammation så är man extremt noga med att faktiskt välja bort träningen vid minste lilla försämrat immunförsvar.

Nu ska jag beta av mailen och jobba vidare med trevligheter här i bloggen. Bara för att jag är ledig från psykiatrin betyder det inte att jag är ledig, bloggen och de sociala medierna ska ju fungera med. Lets work!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.