Livsstil

Sovmorgon, fredag 13:e och kvällsjobb

Fredag den 13:e och i dag får jag inte klaga. Jag fick sovmorgon och när jag kollar klockan så ler jag mitt mentalt störda leende och tänkte ,det gick in i huvudet på kamphundarna att väcka sjömannen, men när jag tittar till höger så ligger minsann sjömannen kvar och sover?! Javäll, jag fick lite sov morgon, så det var ju bara att kliva upp, rasta krigaren, utfodra kamphundarna och ta ut dom.

Väl inne tar jag tag i disken i köket, gör mig en latte och små fiser och försöker vakna till liv. När min latte är klar och disken är fixad, maskinen är i gång och lite diskat för hand kommer sjömannen upp.

I dag får vi se hur dagen blir. Är fredag den 13:e verkligen en otursdag?  Jag ska jobba kväll och därmed påbörja min jobbhelg. Sjömannen hinner knappt vakna för han frågar är det kallt ute? Njae sådär. Han tänker nämligen ta sig en löptur i eftermiddag om det inte är för kallt.

Vad har ni för planer för dagen  och helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.