Livsstil

Friyay, saknad och rosé

En heldag på jobbet.

Jag glömde bort i går kväll när jag gick hem från jobbet att det var jag som var B turen på jobbet och därmed skulle stå för fredagsfrukost brödet på jobbet. Tur bästa kollegan ringer mig just när jag kommit ut från porten hemma så jag kunde traska iväg till konditoriet och handla, för annars hade det blivit en tråkig fredagsfrukost med kollegorna. Men frukost fick vi och min dag kastades om pga ingen resurs så jag stannade och jobbade övertid och därmed jobb till 21.15.

Jag sitter nu hemma, med skön musik från datorn och en kamphund i knät och jag har hällt upp ett glas rosé och håller nu helg. Har skrivit lite med sjömannen som just hällt upp ett glas mjölk och ska krypa ner i sängen på båten ute till sjöss. Nu har det gått lite mer än en vecka sedan han åkte och ikväll känner jag en extra stor saknad. Det här med att ha en ledig helg framför sig är fantastiskt skönt, men i ärlighetens namn suger det riktigt hårt att ha ledighelg när sjömannen inte är hemma och är ledig med oss.

Men nu efter 2 intensiva veckor med jobb känner jag att 2 dagars ledighet är skönt och jag ska försöka att säga nej om det rings från någon av avdelningarna och dom behöver förstärkning. Jag ska lägga ner massor med tid på kamphunden, träning och har en del jobb med sociala medier som måste göras, paket ska hämtas ut och jag ska fan träna i helgen. Kanske blir det ett besök på ikea med bästa lillasystern, vilket jag faktiskt hoppas på att det blir trots att hon jobbar i helgen. Inte nog med att jag inte har mycket tid med sjömannen så har jag knappt umgås med henne något, så ett tar timmar med henne hade verkligen suttit perfekt. Bästa!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.