Livsstil

Paranoid hund, underbara granne och räserbajsare

Tack nespresso för att du finns.

Vad skulle jag göra utan Nespresso? Jag är en lattemänniska ut i fingerspetsarna och jag fullkomligt älskar Nespresso och dess kapslar, kapselmaskiner och mjölkskummare. Latten blir helt fantastisk och går snabbt att fixa på morgonen när man vaknar och känner att latte tarmen bara vrider sig och vrålar av behov av koffein.  Jag och kamphunden började även denna morgon med lite mys i sängen, jag gjorde morgonrutiner och Chanel låg kvar i sängen innan jag tog ner henne och gav henne mat  och gick morgonpromenaden.

Jag och Chanel hade sinnesjukt tur att hon var räserbajsare i dag på morgonpromenaden och kissade hundra gånger på 15 minuter. Jag gick och funderade och kolla på himlen och tänkte att det kanske kommer lite sol i dag och just när vi kommit in i lägenheten öppnar himlen sig och just nu är det som ett skyfall ute. Tack bästa kamphund för att du räserbajsa i dag!

I går kväll när vi la oss, vi har alltid fönstret öppet i sovrummet och helt plötsligt från ingenstans hör jag min underbara granne på första våningen igen, denna gången var det inget smällande i en dörr och vrålande i trapphuset, nu lät det som han hängde ut genom sitt eget fönster och vrålade. Och inte nog med att han vrålade, jag satt ju upp den nya fjäderlamporna i tisdags kväll, Chanel brydde sig inte då men igår kväll var hon som världens galning och morrade och skällde mot lampan på sjömannens sida. Hej paranoid kamphund.

Nu fortsätta med min latte, plocka lite här hemma och kolla lite sociala medier, svara på mail och göra mig klar för ännu ett kvällspass på jobbet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.