Livsstil

Massor med jobb, ledighet och youtubekanal

Vi kör i gång med youtubekanalen.

Jag lever och jag har helt enkelt inte haft tid eller ork att sätta mig vid datorn, jag vet , jag bör skämmas och faktiskt ta mig tiden att sätta mig och hålla bloggen aktiv då ni vet att jag älskar detta. Men det har varit massor med jobb och lite mer än vad jag hade planerat in, sjömannen kom hem och ja .. men hej, jag är här och lever och mår bra.

Helgens arbete är klart , det har varit massor med jobb sedan i torsdags och denna lediga dag har bara sprungit iväg. Vi valde att packa ihop och köra ner till husvagnen på morgonen och fixa och bara mysa med varandra. Låta kamphunden springa fritt och mysa. Vi har hunnit med att vara och handla och när vi var inom Netto så såg vi att dom hade en svinbilligt actionkamera så vi slog till bara för att testa, då vi pratat om att jag ska köra i gång min youtube kanal där sjömannen ska vara delaktig. Som om vi inte har tillräckligt att göra i vårat liv , men vi ger det en chans.  Så i eftermiddag efter vi legat i solen en stund körde vi och skaffade minneskort, laddade kameran och testade den lite. Kvaliten är inte den bästa och ljudet är inte heller det bästa, men det får duga tills vi införskaffar oss en bättre. Det kommer för det mesta komma upp vloggar på kanalen  och självklart kommer jag dela med mig av videos med länk här. Och ja, jag har massor att lära i redigering av videos, men det ska väl komma det också.

Vill ni prenumerera på kanalen kan du klicka dig in här och trycka på prenumerera knappen.

Nu har vi nyss duschat och har dragit oss in i husvagnen och kollar lite på tv, jag sitter vid datorn och kollar mailen, uppdaterar här och småfixar med allt jobb i de sociala medierna. Sen blir det krypa ner i sängen, kolla på idol och bara mysa innan vi ska sova. I morgon kör jag i gång med ett kvällspass och sen dagspass onsdag-fredag. Massor med jobb även denna vecka.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.