Livsstil

En ny vecka

img_5431

En selfie med Iphone 7.

Ni anar inte vilket lyckorus det kom till mig över att jag faktiskt blivit nominerad i Digitala Entreprenörspriset – kategori ” Årets Blogg “.  Nyfikenheten att veta vilka mer som är nominerade mer än mig och Sofia Werlin kommer och även fast jag känner att jag garanterat inte kommer ha en chans i världen att ta hem priset, men jag hoppas för jag tycker det hade varit så kul att vinna och för att låta lite självgod, men att jag är värd att ta hem detta priset,just för all tid jag lägger ner på bloggen, min krönikor och att jag faktiskt ( det är svårt att ta in ) hjälper både föräldrar och unga , rädda och oroliga människor som inte vågar komma ut. Så vi får helt enkelt se!

Nomineringen gör att suget att fortsätta och att bloggen faktiskt är uppskattad och suget att blogga faktiskt blir mer. Och nu är det måndag och en ny fullspäckad vecka framför mig tillsammans med sjömannen och kamphundarna och er.  Och ja jag har ju under sommarn funderat lite på saker jag vill införskaffa för att det ska underlätta och förbättra arbetet med bloggen, men jag har glömt bort det, så nu ska jag skriva ner saker som jag ska införskaffa de kommande månaderna.

– Ett snyggt anteckningsblock för att kunna skriva ner saker som ska upp i bloggen. Samarbeten, krönikor och för att få mer struktur och ideér som kommer upp som ska skrivas ner, för jag har en tendens att glömma bort saker haha! Och för att planera tidsinställda inlägg som nu när jag arbetar natt så det inte ekar så tomt här i bloggen.
– Dagsljuslampor. Åh det var ju för fan det jag skulle köpa nu när jag fick mina skattepengar, men det har blivit andra saker. Helvete oxå. Detta är ett måste att införskaffa de kommande månaderna.
– Office paket till datorn. Jag måste skaffa ett, för det kommer underlätta för mig i arbetet när jag skriver krönikor.
– Självutlösare till kameran.

Anteckningsblocket ska jag försöka hitta ett nu i veckan ( det måste vara ett snyggt ) och skälvutlösare till kameran i samband då jag och sjömannen ska iväg och kolla på nya täcken och kuddar till sängen. Jag är dessutom enormt sugen på att piffa till lägenheten och göra det lite mer mys. Så ja, täcke och kudde är något som behövs nytt.   Vi hörs i eftermiddag när jag har vaknat .. … Stay flawless!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet 26 september, 2016 at 09:18

    Heja oss 💕

  • Reply Em 26 september, 2016 at 09:28

    Tips (om du inte redan vet om det); man kan designa egna anteckningsblock på personligalmanacka.se med sina egna bilder, blir inte snyggare än så 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.