Livsstil

Friyay

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ni anar inte hur jävla trött jag är i min kropp och hur trött jag är på denna värken. Det var ett tag sen jag hade så här fruktansvärt ont i varje kroppsdel och att jag inte får någon längre sammanhängande sömn är fruktansvärt. I dag vaknade jag 05.20 i panik, tårarna rann och det gjorde så ont i fot lederna och högerhand hade domnat av av smärtan. .. Jag.Orkar.inte!

Men jag somnade om och klev upp vid 7 för då hade jag så ont så jag knappt visste vart jag skulle göra av kroppen och att ligga still var inget alternativ.  Och sen dess har jag varit vaken, rastat och bråkat med kamphundarna i regnet. Regnar det så tramsas det enormt mycket och jag och Chanel blev riktigt ovänner. Hon försvann och jag hittade henne inte, hon brukar aldrig sticka så där .. Vet ni vart hon satt ? Under en stor buske för där regnade det inte .. Hundjävel!!!

En maskin med disk har jag kört i gång, morgonlatten är nere och jag har varit världens bästa bror som kört min syster till vårdcentralen för nya prover. I eftermiddag får hon (vi) veta i fall infektionsvärdena sjunkit så pass att hon slipper bli inlagd och just nu verkar det som om dom avbokar resan till Grekland, förstår dom , för det kan inte vara kul att åka utomlands och inte få bada, inte kunna göra saker och med risk att hon kan bli sämre igen.  Vi får helt enkelt se om dom tar sig iväg eller inte.

Fredag och jag kommer troligen spendera även denna dagen i sängen, rasta kamphundar och lägga mig igen.  Jag har ett enormt sug på att gå ut på promenad och gå till gymmet men det får vänta tills jag pratat med läkaren på måndag ! Och vet ni, jag fick i går hem majboxen från the fitness box .. Lycka för själen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.