Livsstil

Vad en 30 åring önskar sig ?

13417646_10153429830801991_842568662138200255_n

Min 30 års dag närmar sig med stormsteg , fyller år den 15 Juli och i slutet av Juli när sjömannen är hemma vankas det 30 års fest och det har börjat trilla in massa frågor om vad man köper till någon som fyller 30 år ? Vad önskar du dig? Vad köper man till en snart 30 årig prylbög som har allt?  Kom som du är, det är tanken som räkas och jag blir glad att ni som kommer vill komma och förgylla min 30 års dag! Och svaret med , ta på dig något snyggt och kom med ett leende duger uppenbart inte så jag tänkte skriva vad som ligger på min lista av saker jag vill ha:

– Ett skjut av sjömannen! 😉
– Marmorbrickor.. (Se här)
– Doft ljus och doftspridare från K.Lundqviststockholm
– Carolina Gynning vinglas, doftljus, filt, brickor etc ..
– Voluspa doftljus , crisp champagne ( se här ) och saijo persimmon ( Se här )
– Djurmönstrad bomberjacka från Zara ( se här )
– Stor kaktus i kruka ( se här )
– Champagne och rosé
– Presentkort
– Nikon D850 , Nikon D3, Nikon D4, Nikon D4s eller Canon 5d MK11/111 eller Canon 80D<– Dream on Totten! haha!
– Tavlor ( Se här )
– En weekend resa för mig och sjömannen, London, Paris, Barcelona.

Och nej, jag önskar mig fan inga upplevelser som att hoppa falskärm, luftballong, bergsklättring och sånt där som gör att folk vill ta livet av mig och riskera att jag ska svimma. För något sånt kommer bara ligga och inte bli använd. #fegkille

Det är lite av det jag önskar mig. Ja det är så jävla svårt att skriva ner vad man önskar sig. Gah, på min 30 års fest så vill jag att de som är inbjudna ska komma med ett leende på läpparna och ge mig en kram, utan tjafs och gnabb och prat om saker som kan göra osämja och att bara mingla och ha trevligt med de fantastiska människorna som är på plats. Minsta gnäll eller gnabb så har jag inga problem att visa vart dörren är

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.