Livsstil

Frukost på stan, brytningsfel och lördagsgodis

image

Vi tog oss en promenad in till gågatan lite tidigare eftersom jag hade tid hos optikern 10.40 och då vi glömt att handla hem frukost och allt var slut hemma så fick det helt enkelt bli en mysfrukost på espresso house. Svindyrt, men gott.

Väl inne hos optikern så skrattar både den otroligt trevliga optikern och sjömannen åt mig och optikern hade visst stått och gjort väldiga grimaser när jag hade stora problem att säga rätt bokstav. Jaja, jag var inte så orolig och var helt säker där ett tag på att jag skulle gå därifrån utan brillor .. Men fel av mig. Ett brytningsfel och ett par brillor rikare … Det blev ett par runda som dom tyckte passade mig och på frågan om jag bara ska ha dom när jag läser så fick jag till svar, nej du ska använda dom så mycket som möjligt med tanke på brytningsfelet. Det är inget jätte stort brytningsfel men så pass att du bör använda brillorna så mycket som möjligt på dagarna… Tack då och hej 30-årskris.

Vi har varit en runda på eko-hallen. Sjömannen sa med tindrande ögon att det är lördag och då får man handla lördagsgodis. Sagt och gjort, godis till oss, bcaa till mig till jobbet och sen vidare till Malmborgs för att hitta något till mig ikväll på jobbet och för att fylla upp kylskåpet med lite nödvändigheter och saker till morgondagens middag.  Nu ska jag lura med sjömannen och kamphundarna och lägga oss och vila lite innan jag ska iväg på jobbet, huvudvärk som fan har jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ronnzan 19 mars, 2016 at 13:24

    Är det skrevet eller fikan du har fotat?

  • Reply Margareta 19 mars, 2016 at 13:35

    Då får du satsa på ett intellektuellt utseende nu då, med brillor o allt! Fram med portföljen!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.