Livsstil

Sen kväll, tidig morgon och synundersökning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon lördag! Kom hem från jobbet vid midnatt och när klockan var 01.30 var vi fortfarande vakna. Jag siktade in mig på nakengymnastik efter jobbet då sjömannen ändå var vaken, men till bådas besvikelse så blev det inga gymnastiska övningar och stretching av diverse leder. Tröttheten och denna jävla huvudvärk som jag dras med och en jävla värktablett hjälpte inte .. jag skulle fan ha legat i stället, det kanske hade lättat på trycket i huvudet?! haha!

Självklart fick vi ingen sovmorgon utan vid 07 var det några som var pigga och hungriga. Gizmo sprätte med benen och bjäbbade, Chanel sträckte på sig och började busa och Prada satt som vanligt på hela gumpen och stirrade på oss med en arg blick som om vi varje dag är sen med maten till henne.  Nu är dom rastade, en varsin latte till mig och sjömannen är fixade och musiken är i gång på min dator som vanligt.

I natt tog jag och bokade en synundersökning till i dag 10.40. Jag kisar med ögonen när jag läser på mobilen, datorn och ser tv så det kan vara därför jag har haft extra ont i huvudet, så nu ska vi se om jag jag behöver glasögon och att 30 års krisen kanske börjar göra sig påmind ? haha!  Sen blir det som jobb 15-23.30 med underbara kollegor!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 19 mars, 2016 at 18:49

    Jo sex hjälper mot huvudvärk. Bara att ge order om bli botad nu.
    Måste vara jobbigt att jobba när du inte mår helt tipp topp. Ta hand om dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.