Livsstil

Ballbreaker.se

Här om dagen satt jag och googlade på biljardställen här i Malmö. Det är något som jag har testat 2 gånger och tycker det är fruktansvärt kul att göra , men varför går vi iväg så sällan och hittar på något som är så kul att göra tillsammans i en mindre grupp?

Skärmavbild 2016-01-27 kl. 10.35.37

När jag googlade så hamnade jag spontant på en sida som heter Ballbreaker.se och kollade runt lite där. Varför finns inte detta i Malmö ? Eller finns det något liknande i Malmö. Inne på ballbreaker så kan du välja bland x antal aktiviteter och några av dem är:
– Biljard.
– Jakt.
– Racing.
-Bowling.

Du kan oxå välja att ta ett paket, välja att äta något gott och faktiskt få ut något riktigt roligt tillsammans med nära och kära. Priserna var jag tvungen att kolla på och paketpriserna är bra per person. Jag blev först överlycklig när jag kom in på sidan men drog en djup suck när jag slutligen insåg att dessa roliga aktiviteter finns i stockholm och inte i Malmö!

Jag får helt enkelt kolla vidare och se om jag finner det jag söker, du kanske har något tips om vart man kan hitta liknande här nere i Malmö ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 28 januari, 2016 at 19:21

    En lösning på problemet är att flytta hit till Stockholm!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.