Livsstil

Full fart redan från morgonen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leeeedighet. Denna dagen har verkligen varit efterlängtad men bara för att jag är ledig så betyder det inte att jag ligger på latsidan. Fick lite sovmorgon, rasta kamphundarna och sen begav jag mig iväg till gymmet för veckans 3:e träningspass. Så nu kan jag andas ut och behöver inte känna ett tvång att ta mig iväg till gymmet mera, för jag har klarat av mitt mål för andra veckan i rad, 3 träningspass i veckan är minimum.

Väl hemma kör jag i gång en maskin med tvätt,  har fått i mig havregrynsgröt med chiafrön och proteinpulver. Det ekade tomt på kvarg, yoggi och bröd så jag hade glutenfria havregryn hemma så en gröt fick det bli. En dusch och nu är jag fixad för dagen och njuter av en latte.

En orörd dag, vi får se vad som händer. Syrran frågade i går om jag ville hänga med till triangeln en runda då hon ska kolla på bikini inför deras resa i slutet av Maj, men jag får se hur det blir med det. Hon är tjejsur i dag och kom till gymmet, trodde hon skulle träna med mig men hon gick direkt in till tjejgymmet haha!  Annars blir det bara att städa och fixa här hemma, mysa med kamphundarna och fixa. Att bara ha en dags ledighet i veckan är faktiskt lite lite då jag vill försöka tvätta upp och fixa så mycket som möjligt eftersom när sjömannen kommer hem ska vi göra i ordning för sommarsäsongen i husvagnen .. Vilket jag längtar något enormt efter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.