Livsstil

Jakten på bikini, nervösa väktare och bittra läsare

Efter dagens runda kan jag konstatera att de med större bröst än E och F inte kan handla bikini på H&M, Lindex, Kappahl och Hunkemöller. Japp, är det något speciellt ni är ute efter så kan den här bögen snart med blotta ögat tala om för er att  .. sorry girls, du får klippa sönder en platspåse och tillverka dina egna juverhållare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här tar jag upp ena provrummet och har ett moment för mig själv inne på Lindex. Syrran suckade och provade bikinis och tanten utanför tyckte nog jag var barnslig som satt där och putade med läppar och knäppte av foton – men hej, har man en blogg får man ta tillfälle i akt, men jag lät henne “komma till” och fick sen agera springpojke och leta mindre eller större storlek på bikinis.

Inne på Trinageln sprang det även runt nervösa väktare. Jag spanade lite extra och tänkte att denna torsdag kunde bjuda på lite extra action, men väktarna spanade bara och följde efter 2 killar och sen försvann dom. När jag behövde rasta krigaren så minsann kom väktarna ut från dass och där inne stod de 2 sluga pågarna .. Undra vad dom gjort för olagligt ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syrran bjöd på lunch innan vi traskade hem och jag har nu rastat kamphundarna och hängt upp tvätt. En bra dag men när jag varit ut med kamphundarna och kom in igen så kom tårarna som en flod. Helvete vad ont det gör i mina fotleder och lederna över lag och jag önskar att jag kunde få bli av med skiten. Kan vi hugga av skiten i stället?

För övrigt har jag fått ett par mail från bittra läsare, att dom avföljer mig för att jag blivit så medelmåttig och sån hälsoguru och inte bloggar så bra längre ?! Tack för denna tiden säger jag och hej då och jag får vara glad att ni inte bloggar , för har ni tiden och orken att påpeka hur en annan lever sitt liv och skicka nedvärderande mail så ler jag stort och känner att mitt liv faktiskt är lite mer innehållsrikt än ert och er blogg hade absolut inte varit något att följa.  För att driva en blogg är fan inte en dans på rosor, det är svinkul men det tar extremt mycket tid. Och hälsoguru – Det tackar jag för, men denna kroppen skulle fan behöva skickas iväg och få insidan rensad av en högtryckstvätt för jag har njutit alldeles för mycket av det goda under vintern och det har inte gjort min kropp väl, så nu försöker jag göra en ändring till det bättre .. Men det föll visst inte vissa i smaken, men dom får se sig i röven tills dom är glada igen, dom kommer säkert tillbaka!

Nu .. wifey time och ta hand om hemmet , vila och sjunga högt för grannarna och rensa tankarna lite!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 28 april, 2016 at 15:16

  Lunchen ser ju inte alls fel ut! Slurp!
  Undrar VARFÖR man bemödar sig med att informera att man slutar följa/läsa en blogg eller vad det nu må vara…..deras förlust.

  Ha en bra dag kram

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:08

   Avundsjuka kanske ?

   KRAM!

 • Reply Fredrik 28 april, 2016 at 15:25

  Puss på dig! Let the haters hate and dont feed them! <3

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:08

   Puss!

 • Reply Matilda 29 april, 2016 at 09:16

  Varför känner dom att dom måste påpeka det?! Om jag inte gillar en blogg då skickar ju inte jag mejl till den personen utan då struntar jag ju bara i att läsa. Hur svårt kan det bli?

  Skit i dom bittra och negativa och lägg fokus på dom som gillar dig och din blogg istället! Tycker du är suverän på att skriva. Tycker du är en väldigt intressant person med ett intressant liv, så kul att följa dig, kamphundarna, sjömannen och allt du gör, kul att du skriver om träning, hälsa och nyttig mat nu då jag är intresserad av det. Allt blir intressant du skriver eftersom du har talangen att kunna förmedla och skriva.

  Blir så ledsen av din sjukdom och att du har så ont ibland 🙁

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:08

   Tusen tusen tack för dina fina värmande ord! 🙂

   Stor kram !

 • Reply Marie 29 april, 2016 at 09:16

  Fin du är mannen =D

  • Reply tommytott 1 maj, 2016 at 19:07

   Tack! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.