Livsstil

Jag njuter så länge det varar

Jag njuter så länge det varar.

Tisdag och 2 dagars arbete är nu över och i dag har det varit en intensiv dag, det är inte mycket jag har suttit ner i dag utan det har varit fullt upp från jag började till att jag gick hem i dag, dessa dagar går så jävla snabbt och dagen har fungerat riktigt bra. Älskar dagar som dessa när allt bara flyter på, vilket jag tycker det ska göra alla dagar, men det är ju en dröm i den bästa av alla världar.

Jag möttes av en magisk temperatur ute i dag och istället för gymmet så blir det promenad och njuta av värmen, solen och få i sig D-vitamin. Så kamphunden fick hänga med på en längre promenad, vilket hon verkade uppskatta oxå.  Mitten på september och över 20 grader ute, det är fan helt magiskt och jag hoppas denna värme stannar ett par dagar och att vi alla njuter så länge det varar.

Nu blir det att fixa här hemma, slappa i soffan och bara mysa med kamphunden. Jag har 2 dagars ledighet och som ni vet så brukar mina lediga dagar vara fullproppade med to-do saker, och i morgon för middag är det inplanerat ett nytt besök på gymmet och sätta mig på cykeln. Cyklingen har verkligen blivit en ny favorit och det är skonsamt för mina leder, vilket jag och framför allt min kropp älskar.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fox 15 september, 2020 at 16:53

  Vad skönt med ledighet

  • Reply tommytott 15 september, 2020 at 17:01

   Ja det ska bli riktigt skönt med ledighet, träning och försöka sova längre än till 7 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.