Livsstil

Galande karl, skärpning föräldrar och vakna i panik

DSC_0878

 

Godeftermiddag och godmorgon för mig. Eller jag har varit vaken till och från. Första natten gick bra och jag somnade gott tills jag hör hur jag har en galande karl som står i dörröppningen och galer på mig och informerar om att han åker till sina föräldrar med blomma, födelsedagsblomma i efterskott.  Jag somnade om en stund innan ett par jävla ungar ännu en gång leker i trappuppgången.

Skärpning föräldrar. Vad är gått snett i föräldrarnas uppfostran? Ungarna var stor i käften med och tyckte jag kunde vara tyst. Barn ska vara barn men det finns fan gränser. Barn ska inte leka med en jävla fotboll i trapphus och barn ska inte härja rundor i affären och dra i allt och gapa och skrika. Jag avskyr det. Mest av allt avskyr jag föräldrar som nonchalerar skiten.

Sjömannen kommer hem , talar om att vi ska ut och äta ikväll innan jobbet och sen somnar han. Jag ligger vaken kvar i sängen men somnar en stund igen innan jag vaknar upp i panik och helt svettig. Jag drömmer att min älskade kollega skäggbiffen spelar hemsk hårdrock och är vansinnig och står och skriker på mig om hur fan jag som natt arbetare kan försova mig i 4:a timmar.

Kollade klockan, kliade mig på pungen, tog ett bad och rastade sedan hundarna. Här sitter jag nu med en latte och andas ut. Hungrig börjar jag bli så ser fram emot restaurangbesök innan natt 2 av 4:a.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.