Livsstil

Nya bilen, rockasockarna och fredagsmys

I dag har jag sovit alldeles för lite. Eller för lite, jag har som vanligt när det är första natten haft svårt att somna, men jag somnade efter ett tag och vaknar av att sjömannen för ett jävla liv i köket. När han kom tillbaka frågade jag vad han höll på med?! Han hade drömt att han käkade pasta och vaknade av att han låg och smackade så han klev upp för att ta fram köttfärsåsen från frysen… jag hade ju hoppats på lite mexikansk spya, sveriges nya nationalrätt tacos innan jobbet, men nej .. här hemma äts det tacos alldeles för sällan, mannen avskyr det.  Men det är ju köttfärs och svingott det andra med!

I dag har vi varit och hämtat hem nya bilen sjömannen bytat till sig. Sååå jävla snygg men den fick en liten påpekning på besiktningen för lamporna. Tomtarna som haft den innan har pillat och satt ditt extra grejer som inte är tillåtet så nya lampor är beställda. Vi kör glatt iväg , tankar och när vi hoppar in i bilen igen så ser vi …. låg oljenivå?! Men vafan?! Det är inte fredag den 13:e i dag. Men oljan är påfylld och bilen är hemma och den är såå snygg. Nu har sjömannen fått order av mig att han inte får byta bil fler gånger innan jag fått mig en snygg bil. IQ är perfekt i storlek för stadskörning, billig i drift, men den är alldeles för liten och inte alls bekväm när jag kör på fotojobb.

Skärmavbild 2015-03-20 kl. 17.25.50

I dag får jag obehag varje gång jag går in på de sociala medierna. Det är ju “rockasockarna” och de sociala medierna fylls av obehagliga foton på fötter. Jag har fotfobi och tycker bilderna är lite creepy, men glad att det är strumpor på. Den enda gången jag egentligen kan tycka att fotbilder kan vara ok är när det har med sommar och stranden att göra, men då ska bilden vara riktigt snygg så jag visualiserar bort fötterna. haha! För övrigt är det ett bra initiativ det här med att man ska visa att det är okej att vara annorlunda.

Nyduschad och hungrig. Medans jag låg i badet och snackade med Anna och lekte svan så fixade mannen med mat. Nu kurrar magen och jag gör mig klar för jobbet, hade det varit ledigfredag hade jag lyxat till badet med ett glas vin och fisar, ett ekologiskt bubbelbad. I dag nöjde jag mig att snacka med Anna om allt.

Annna´s man tycker min bil är lite omanlig och att sjömannens bil var asasnygg och ville veta åldern på honom ? Alltså på min man så han har en liten hemlig crush på honom. Underbart. Manligheten sitter inte i bilen och det finns en lite stjärtis i alla! Våra samtal är inte som alla andras! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofia Werlin - Min resa från 120 kilo 20 mars, 2015 at 17:59

  Ni är inte kloka ni två! Men jag är så glad att jag fått lära känna dig och Anna <3

 • Reply JUNITJEJ 20 mars, 2015 at 19:46

  Kanonfin bil!

 • Reply Anna 21 mars, 2015 at 07:12

  Är så glad att jag har dig som vän <3 Det är du och jag mot världen 😉
  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.