Livsstil

Försov mig, planeringsdag och sjukhus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej godingar! Jag vet, det har verkligen varit svinkass uppdatering här de senaste dagarna, men det finns ju en orsak till det, nämligen livet och röven full .. ja, röven är inte full av det goda då sjömannen är till sjöss!

I går kväll ställde jag klockan på 06.30 för att jag skulle hinna upp, göra mig klar och fixa här hemma med kamphundarna och allt där omkring och sedan ta mig en promenad till Caroli, Scandic BLU där vi skulle ha första planeringsdagen med jobbet av 2. Men tror ni jag vaknade 06.30?! Nej men 7.30 vaknade jag och i panik fick jag kasta på mig kläderna, ut med hundarna, ge dom mat och fixa med dom innan jag ringde en taxi ( vägra betala svindyra pengar på parkering ) och ge mig iväg. Jag kom i tid. Dock utan face som jag planerade haha!

Under dagen ringde jag sjukhuset för jag har haft konstigt ont i en knöl som är vid ena titthålet sedan operation. Detta är vanligt att det kan bli en svullnad och en ansamling av vätska, men gör det fortfarande ont eller blir värre de närmsta dagarna får jag ringa igen och få en tid för att få det undersökt och troligen tappat. . Ja varför inte en komplikation på det hela?! Turen är inte på min sida.

Tog följe med fina Emelie och Roxanne då dom skulle åt samma håll som mig och då Emelie skulle köpa blekningsmedel och färg till håret så blev jag tok sugen på att bleka håret jag med .. igen! Så en färg köpte jag och direkt när jag hämtat och fixat med kamphundarna så åkte blekningen i och nu är jag all blond igen! Ångrar att jag inte köpte en grå toning och slängde i oxå, men hej .. man kan inte få allt.

Nu ska jag mysa med kamphundarna, sakna ihjäl mig efter sjömannen och bara ligga och vila ikväll. I morgon är det planeringsdag igen och på kvällen ska vi ut och käka och dricka gott med några kollegor från jobbet!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.