Livsstil

Lycka, inredningsdetaljer och sån jävla beslutsångest

En obeskrivlig lycka.

Herregud, det här går ju inte riktigt som planerat, hur många gånger har ni hört det? Nej men seriöst, jag vill och har som vision att ett inlägg om dagen vill jag få upp, men sen så har vi ju något som heter livet utanför sociala medier och mitt jobb här.  Efter att ha jobbat kväll och sen dagspass så kände jag i går när jag kom hem att nej, det finns inte riktigt tid eller något spännande att skriva om, så jag fokuserade på kamphunden och sen slocknade farbror.  Men jag hittade på bus på jobbet så Veronica kickade loss och stylade mig snyggt och sen kom Stefan in på kvällspasset och hade med sig kladdkaka som jag haft cravings på ett par dagar. Så jävla tacksam för bästa kollegorna och hade jag inte vetat bättre med mitt cravings så hade jag fan funderat på om jag var preggo. Och ja, i går kväll var magen katastrof.  Laktos och ingen laktosfri grädde gav ju mig en mage som gjorde uppror och seriöst så trodde jag stundtals ( även i morse  ) att jag behövde ringa patalogen, för ingen frisk människa kan ruttna inifrån och ge i från sig en sådan odör haha!  Men det är helt klart värt det att trycka i sin laktos när det är kladdkaka och grädde .. varje gång . Även fast jag ångrar mig, varje gång… så gör jag det igen haha! Tack Stefan.

Det får bli en bild på en inredningsdetalj, ett stilleben denna fredagen. Jag känner att efter dessa dagar är mitt face inget jag vill outa i sociala medier, men jag mår så jävla bra, oförskämt bra mår jag. Jag började med mina nya värktabletter i måndags och det var väldigt , väldigt länge sedan jag mådde så här bra i kroppen. Jag har fortfarande ont, men så långt i från så ont som jag tidigare haft. Jag andas ut, vill nästan gråta och kyssa min läkare <– tacka gud att det är corona och social distansering gäller,  att han är en äldre gubbe och att jag har en sjöman som är grym på kyssar, annars hade tacksamhetskyssen kommit till stackars läkaren. Hur vill du ha kyssen – med eller utan tunga? För det är en känsla som är svår att beskriva.

Utöver det är det fredag och jag hade som plan att lägga upp en lite instastory video. En video som jag hittade i mitt album från jobb sedan många månader tillbaka, men det vill sig inte. Så ja, jag och kamphunden sitter i soffan och jag har haft världens beslutssångest, om vi skulle packa ihop oss och dra till stugan i helgen eller vara hemma i lägenheten och bara åka ut ett par timmar och plocka lite. Men eftersom jag inte kunde bestämma mig och klockan sprang iväg så fick det bli lägenhetshelg.

Vad gör ni i helgen?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.