Livsstil

Pappamys, sömn och matfunderingar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här har vi en liten kille som har varit extremt pappig i dag, han har följt mig överallt och ska helst ligga i knät eller tätt intill mig hela dagen .. Mysigt!

I kväll käkade jag lemon masala burgare. Någon vegetarisk burgare som jag tittat på ett par gånger när vi varit och handlat och tänkt att det där ska jag testa när sjömannen är till sjöss. Aldrig mer, aldrig. Hamburgarjävlarna gick sönder och första tuggan var god, dessutom hade dom typ koka morötter i den?! Seriöst?!  Jag åt gurka , tomat och såsen som jag fixade till och sen gick jag och la mig och vaknade för en stund sen.

Kamphundarna är rastade, febern kommer och går, en latte är fixad och jag tog mig en proteinbar som smakade papper ..? haha .. Life is good.  Nej nu läsa lite bloggar och dricka latte innan jag ger mig iväg för natt 2.

Auf winerschnitzel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Margareta 31 januari, 2016 at 19:37

    Gosigt med en sån mysgris i famnen! Krya på dig!

  • Reply Mirre 1 februari, 2016 at 08:57

    Ok då fattade jag fel, hehe sorry =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.