Livsstil

Good vibes , 1 dag kvar och 3 dagars ledighet

Det enda juliga i vårat hem.

I går rensade jag och slängde här hemma på kvällen och jag var så jävla nöjd över att jag kastade ut vår Amaryllis och det enda juliga som vi har haft här hemma under julen 2018. I dag när jag kommer hem från jobbet så inser jag att va fan vi har ju en kvar så jag passade fotografera den innan även den åker ut. Ja , i går åkte den andra ut för att jag lyckades riva ner hela den och krukan i golvet, så jag fick dammsuga  .. igen. Bra jobbat Totten.

Jag har de senaste dagarna vaknat med en “good vibes- feeling” och jag vet inte varför, men jag har varit på extremt gott humör och känt mig ovanligt glad, som i somras och det känns så jävla bra. Dessutom är jag extremt glad över att det är bara 1 natt kvar tills sjömannen kommer hem och den längtan är brutal. 24 dagar i från varandra börjar kännas och det ska bli så skönt att få hem honom och bara få rå om honom och jag kommer få hem en trött sjömannen som jag ska rå om.

I dag stämplade jag ut från jobbet och går på 3 dagarsledighet. Så efterlängtad haha. Ni som jobbar inom vården vet ju hur mycket man ser fram emot sin långledighet = 3 dagars ledighet. Vi har det inlagt på schemat och det är inte superofta det är så när det väl kommer så twerkar man nästan ut från avdelningen av lycka haha!

Nu blir det bara slappa i soffan tillsammans med kamphunden som gnällde och ville ha något på bordet och jag insåg att det var min snusburk hon ville ha. Hon älskar att tugga på snusburkarna och har gjort det sedan vi fick hem henne som valp och 10 år senare så är det fortfarande det bästa hon vet.  Kanske att jag får för mig att dra på gymmet ikväll, jag ska ta en extra shot ingefära och ta mina vitaminer, folk går omkring och nyser och hostar och jag tänker absolut inte suga åt mig några bakterier haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.