Livsstil

Hej då 2018 och välkommen 2019

2018 var ett konstant ätar år.

Den andra Januari och jag skriver mitt första inlägg. Gott nytt år fantastiska läsare, både nya och gamla och tack för det gångna året. Är det fler än jag som mer än gärna stänger kapitlet för 2018 och välkomnar 2019 med öppna armar?  Äntligen en massa oskrivna blad som ska fyllas med massa härliga minnen.

2018 var ett år som inte riktigt var mitt år. Jag förstår inte detta för det började jävligt bra och sedan gick det utför haha. Helt förfärligt har det inte varit, sommaren 2018 var helt magisk och jag hoppas på en lika varm och härlig sommar detta året.  År 2018 var ett år där jag konstant käkade på något och det har ju resulterat i en stadig viktökning och en matchvikt på över 70 pannor. Cheesus säger jag bara, nu jävlar är det skärpning, inte för att jag känner mig stor, utan vetskapen att man inte får på sig de fina kostymbyxorna och att jag har en liten mage som jag inte är van vid haha. Jävla kroppshetsande och strävande efter den perfekta kroppen .. hela tiden.

2019, nu kör vi.

2019 och det är storm ute och svinkallt här i Malmö. Det blåser som satan och inte alls är upphetsande att vara ute. Kamphunden håller på lyfta så henne vågar man inte ha utan koppel, för då drar hon väl med vinden i från mig. Så bättre vara safe then sorry och ha henne kopplad.  Nyår spenderades med syrran, Mattias och Thea samt att min lillebror med dotter och en kompis till han kom ner till Malmö och firade nyår med oss.

Jag har inga nyårslöften för detta året heller, varför sätta massa löften som man inte kan hålla? Utan jag siktar in mig på att 2019 ska vara året då välmående, välbefinnande och mindre konstant ätande för mig. Och att inte lägga ner energi på att folk snackar så jävla mycket. Jag kan nu släppa bomben ordentligt att jag även detta året börjar med ett nytt jobb och ja ni läste rätt, jag ska vara tjänstledig nästan hela detta året för annan tjänst. Jag ser så jävla mycket fram emot det och nu när det är ute så snackas det, det snackas så fruktansvärt mycket. Som jag och en kollega sa , det är inte lätt att vara populär och nyfikenheten hos vissa människor får ju nästan röven att spricka på dom om man inte vräker ur sig tankar och åsikter.  Men det kommer bli så bra och jag vet att det kommer ge mig en skjuts till ett gladare jag och ja, ett år där jag sätter mig själv först och detta är ett steg i rätt riktning!

År 2019 hoppas jag även att jag och sjömannen får spendera mer tid tillsammans. Att vi får en fantastisk sommar och att kärleken mellan oss håller i sig då vi nu går in på vårat 14:e år tillsammans , herregud vad många år av tvåltappande och jag är fortfarande lika kär som dag 1.  Bloggen och mina sociala medier kommer leva vidare och jag tänker inte lägga ner något löfte här heller, utan jag kommer köra på som jag gjort tidigare år med massa ordbajseri när jag känner för det och inte ha massa krav på visst antal inlägg om dagen eller vecka, utan det kommer när det kommer!

Så 2019, lets do this. Om 2 dagar kommer sjömannen hem och jag längtar något fruktansvärt, bara tanken att jag ska få se, känna och ha sjömannen hemma efter 24 dagar till sjöss gör ju att gumpalallan klappar av lycka .. Tänk er, första fredagen på året och det blir en tappatvålen fredag? Its a hallefuckinglullejamoment!

Nu dricka min nocco och ställa mig i köket och fixa matlåda tills i morgon och dagens middag. Det blir kryddstark korv, halloumi och troligen lite grönfoder till det. Smaskens!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 2 januari, 2019 at 16:56

  Usch ja, ätarår var en bra benämning för vad jag också har haft under 2018, verkligen förödande både för figur och garderob… Jag sa upp mig på jobbet för ett år sen och har det gångna året kommit igång med egen verksamhet i hemmet som dagmatte och frilansande korrekturläsare, inte bra att jämt ha nära till kylskåpet! Men nu tar vi nya tag! Inga nyårslöften direkt, men ändå en ambition att röra mer på sig, äta nyttigare och mer regelbundet. Gott Nytt År förresten!

  • Reply tommytott 3 januari, 2019 at 18:59

   Ja det är helt galet vad 2018 har gjort mot min kropp.
   Men jag tog mig iväg för årets första gympass i dag. Ruskigt skönt!

   God fortsättning!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.