Livsstil

Söndags promenad, fotografering och kräkande hund

Söndags promenad!

Söndag och dagen går i sin lilla lunk. Jag har varit ut i stugan och satt ut lite torrbollar för att vara på den säkra sidan och kollat hur det ser ut där och det ser bra ut och sen har det blivit en del promenader med kamphunden som inte mår så bra i dag. När kamphunden löper så har hon en tendens att kräka en del och det beror ju på att hon slickar på tamefan allt så här har det torkas hundkräk ett par gånger. Giv mig styrka.

Jag har hunnit plockat i ordning lite, träffade syrran för en fotorunda och snackade lite skit. Hon har känt som mig denna helgen att man inte orkat träffa några människor alls, men det var härligt att träffa henne en stund. Jag har kastat ut en del blommor som var mer död än levande, redigerat lite foton och fått i mig lite eftermiddags mellan mål för ett tag sen.

Resten av kvällen blir lugn, vika lite tvätt, mysa med kamphunden i soffan och ladda upp för den kommande veckan på jobb, jag jobbar måndag-fredag denna vecka så jag vet ju vad jag har att göra. Bara hoppas på att denna veckan går snabbt så jag får hem sjömannen. Förvrigt så har det varit riktigt skönt väder ute i dag och färgerna ute är ju helt magiska, så man får ta vara på denna tiden för nu går det snabbt så är alla löven fallna och den grå-trista tiden är här.

Hur har er söndag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.