Livsstil

Grabbarnaflytt , experter vid flyttning

Grabbarnaflytt.se

Det är allt fler och fler som flyttar nu och vi har ju flyttat en del under våra år och vi har alltid gjort allting själv, packat, magasinerat, burit, städat och gjort allt själv och jag har alltid sagt efter senaste flytten att om vi ska flytta igen så kommer jag absolut inte flytta själv, utan jag kommer ta hjälp av en flyttfirma och just Grabbarnaflytt är en firma jag absolut skulle kunna tänka mig att anlita.

Det jag gillar med grabbarnaflytt är att företaget började vid sidan om studierna för att hjälpa vänner och familj med flytt men sen insåg dom att dom hade något bra på gång och att deras tjänster efterfrågades av fler än bara familj och vänner. Det är ett ungt företag som vuxit enormt sedan 2015 och i dag är dom ett välkänt flyttbolag som är experter på sin sak och har ungefär 100 anställda och dom fortsätter växa.

Grabbarnaflytt erbjuder inte enbart flytt från punkt a till punkt b, utan dom erbjuder även :
– Packning.
– Magasinering
– Flyttstädning

Det är enkelt och du kan via hemsidan begära en offert och är du osäker om du vill anlita företaget för allt eller delvis så fungerar även det.  Känner du dig osäker på saker som behöver göras inför flytt så kan du även kolla in Grabbarnaflytt´s tips sektion inför flytt där du kan få massa bra tips och råd för vad som behövs göras för att flytten och saker runt omkring ska flyta på bra!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.